Comencem al Sant Lluís!


Ens aturem al Sant Lluís per quedar-nos-hi uns mesos. Durant unes quantes setmanes, ens reunirem amb els alumnes del grup d'enriquiment en ciències (alguns de 3er i d'altres de 4rt d'ESO) i treballarem de valent per elaborar projectes de divulgació de la genètica que, de segur, seran molt creatius i interessants!

Us presento els integrants del grup: en Pol, la Nina, en Biel, la Queralt, la Noa, la Maria i la Júlia.


El dia 11 de febrer ens hem vist les cares per primer cop. Hem aprofitat la ocasió per explicar les bases de la genètica i algunes curiositats (podeu trobar la retransmissió de la classe aquí). Alguns ja se sabien la lliçó i els ha servit per refrescar la ment, per a d'altres avui ha estat la primera vegada que senten a parlar sobre genètica..., però tots han estat molt participatius i interessats per la matèria, i amb l'ajuda de cadascun d'ells hem pogut anar entenent els conceptes clau d'aquesta branca de la biologia.

Una setmana després, el 18 de febrer, ens hem tornat a trobar, en aquest cas per fer quatre cèntims sobre què és la divulgació científica i com podem ser bons divulgadors. Entre tots hem reflexionat sobre què és divulgar bé i què no, i com podem transmetre el que volem d'una manera clara i atractiva. Aquests alumnes del Sant Lluís són tot uns experts en divulgació!!

La setmana que ve, deixarem que els alumnes es reuneixin i parlin entre ells per escollir quins temes volen tractar i de quina manera els agradaria difondre'ls. Ens trobarem el dia 3 de febrer per posar-ho en comú, resoldre els dubtes i organitzar-nos per posar en marxa els projectes!  Quins temes hauran escollit? Endavant!


1 comentari:

  1. Em sembla una feina esplèndida. Moltes felicitats a la Laura, a l'Alfons López (responsable del grup d'enriquiment de ciències) i a tot l'alumnat participant. Fer ciència i saber comunicar-la! No és poca cosa!!

    ResponElimina