Sessions 2 i 3

24,25 i 26 de febrer del 2016

Durant les sessions 2 i 3 els alumnes han treballat de valent per esdevenir uns experts en el tema que han escollit divulgar. 

Com que tenim ben clar que la finalitat dels projectes serà "aconseguir transmetre el coneixement al públic mitjançant el nostre projecte", a la sessió 2 hem remarcat alguns trucs per divulgar bé (que podeu trobar a la secció sobre Divulgació d'aquest blog). 




Així doncs, a banda d'haver escollit el tema i el mètode com divulgar-lo, també caldrà determinar a quin públic volem dirigir els projectes (nens, adolescents, adults, tercera edat, públic general...), considerar quines maneres tenim de captar l'atenció del públic, en funció del mètode de divulgació que haguem escollit, i aconseguir mantenir-la durant tota l'estona (si és un vídeo, una presentació oral, etc.). 

El primer que ha calgut fer és estructurar "el que voldrem dir" mitjançant un guió. Quan ja ho hem tingut clar, cada grup s'ha ocupat de cercar informació sobre els seu tema a diferents fonts (llibres de text, pàgines web, vídeos...). Les professores i jo mateixa ens hem encarregat de guiar els alumnes en la cerca. Val a dir que alguns dels temes que han escollit són força complexos!!


Acabades aquestes dues sessions, ens tornarem a trobar el dia 17 de març per dur a terme el CONGRÉS DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA on cada grup presentarà el seu projecte. Ara els toca treballar força per aconseguir plasmar el que han après en un projecte creatiu!!! Ànims!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada