Comencem al Blancafort!


Després de la primera trobada el dia 24 de setembre del 2015, en què vam refrescar alguns conceptes de genètica, ens tornem a trobar amb els alumnes de 3er d'ESO A i B de l'Institut Manuel Blancafort de la Garriga. Aquest cop els toca a ells elaborar els seus propis projectes de divulgació de la genètica. Hauran d'escollir un tema que els interessi i un format per divulgar-lo, i treballar de valent per realitzar un projecte que compleixi l'objectiu principal de la divulgació: fer arribar al públic els seus coneixements científics.

Entre els dies 22 i 26 de febrer, els alumnes estaran aprenent sobre els temes escollits i preparant els seus propis projectes, que culminaran en un congrés de divulgació científica que realitzarem el dia 17 de març, on cada grup exposarà la seva obra d'art de caràcter científic.

A les properes entrades aniré fent el seguiment del gran treball dels alumnes del Blancafort. Quins temes escolliran? Com aconseguiran plasmar-los en un material divulgatiu?? Seran capaços de complir l'objectiu principal de la divulgació??

Endavant!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada